Elballagtak a gimnáziumi tanulók

Elballagtak a gimnáziumi tanulók
Elballagtak a gimnáziumi tanulók
Elballagtak a gimnáziumi tanulók
Elballagtak a gimnáziumi tanulók
Elballagtak a gimnáziumi tanulók

2024. május 3-án 15 órától búcsúztunk a 12.a (osztályfőnök: dr. Wolfné Vígh Dóra) és 12. b (osztályfőnök: Tiszlavicz János) osztálytól. A Szent Lászlóban eltöltött éveket megnehezítette a COVID járvány, de bízunk benne, hogy az itt, közösen megélt pillanatok örökre a tanulók szívében maradnak. Kiváló tanulmányi eredményéért, és kiemelkedő közösségi munkájáért jutalomkönyvet kapott Bálint Brigitta, Jóna Sára, Nagy Milán Dorián, Szilágyi Kitti Zoé és Zámbó King 12.a, és Fülöp Hanna, Nagy Roland és Silye Hanna 12.b osztályos tanuló. Évfolyam első díjban részesült Nagy Milán Dorián 12. a osztályos tanuló.

Minden sikeres gyermek mögött egy kitartó, példamutató szülő áll. Idén első alkalommal két olyan gondviselőnek nyújtottunk át elismerő oklevelet, akik lelkes és támogató munkájukkal hozzájárultak nem csak az osztály-, hanem az iskolai közösség életéhez. Az okleveleket Balázs Gabriella és Nagy Eleonóra szülők vették át Hámori Éva Judit igazgatónőtől.

Az ünnepi műsorban Jóna Sára (12.a) végzős tanuló búcsúzott az itt maradóktól, az alsóbb évesek nevében pedig Balogh Rómeó (11.a) köszönt el a ballagó diáktársaktól. A műsorban Andrássy Réka költeményét Erdei Boglárka 9. d osztályos tanuló tolmácsolásában hallhattuk. A műsorban egy bibliai zsoltárfeldolgozást adott elő Pinczés Petra (10.d), Puskás Perta (9.a) és Halász Nikolett (9.a). Zongorán kísérte és felkészítette őket Kovács Lilian tanárnő. Fuvolán közreműködött Halász Nikolett. 

Sok sikert kívánunk az elballagott diákjainknak a közelgő vizsgaidőszakban, és kitartást, hitet ahhoz, hogy elérjék céljaikat, álmaikat a nagybetűs életben!

„Lelkeink láthatatlan fonalakkal össze vannak kötve,
tartja őket egy égi kéz lágyan, mindörökre.
Egymáshoz tartozunk, mint mondatban a szavak.
Ahonnan elmész, egy kicsit mindig ott maradsz.”
(Andrássy Réka: Ha elmész)
Fotók: Decleva B. 10.b osztály
További képek a Galériában: